maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ultra

Tänään ultrassa vahvistui, että pentuja on tulossa. Tarkemmin ei määrää alettu tarkastelemaan, mutta useampia kuitenkin oli havaittavissa. Samalla reissulla Noralle tehtiin vähän tarkempi syynäys vakuutusten muutoksia varten ja mitään muuta huomautettavaa ei löytynyt kuin hieman lohjennut poskihammas, eikä sekään koiraa millään lailla haittaa, koska vain hampaan  pinnasta oli lohjennut pieni pala.

Norasta ei vielä ulospäin ole oikeastaan ollut nähtävissä juurikaan merkkejä pennuista, vauhtiakin piisaa edelleen, mutta nythän se mahan kasvattelu oikeastaan vasta alkaakin. Ruokintaa aletaan tämän viikon aikana muuttamaan tuhdimpaan, mukaan lähti tänään Profine Puppy Chicken&Potatoes -kuivamuona joka vaikutti koostumukseltaan lupaavalta ja riittävän tuhdilta jos pentuja sattuu tulemaan isompikin määrä.

Pennut siis syntyvät arviolta 27. huhtikuuta ja luovutusikäisiä olisivat siten kesäkuun puolivälissä. Varauksia otetaan vielä vastaan. Pentueen isä on nähtävillä tulevana viikonloppuna Kajaanin ryhmänäyttelyssä.